Header image

Năstica vrea să trăiască! Împreună o putem ajuta!

18:54, marți, 9 aprilie, 2013 | Cuvinte-cheie: , ,

Apelăm către toţi oamenii de bună credinţă din parohia noastră şi de pretutindeni!

O micuţă soră de-a noastră pentru care de nenumărate ori am înălţat rugăciuni şi cereri de vindecare către Bunul şi Atotînduratul Dumnezeu are nevoie de susţinerea noastră!

Iubiţi întru Hristos fraţi şi surori! Vă îndemnăm să materializăm rugăciunile şi să dăm dovadă de adevărată dragoste creştinească, de credinţă în Hristos în spiritul corect – în duh şi în adevăr, nu doar în cuvânt şi îndemn. Dealtfel, suntem în perioada Postului Mare – o perioadă de adevărată încercare a credinţei şi tăriei noastre. Să mergem dincolo de cuvinte!

Mai ieri, Năstica era un copil vesel și plin de viață, mai ieri învăța să facă primii pași și să rostească primele cuvinte. Mai ieri, părinții ei se bucurau de zâmbetul ei și depuneau tot efortul pentru a-i putea oferi o copilărie fericită…

Azi, Năstica nu mai râde, nu se joacă, nu mai aleargă, iar viața ei atârnă de un fir de ață… conectat la aparate.

Micuța Anastasia are 3 ani, dar deja știe ce înseamnă să lupți între viață și moarte. La doar 2 ani i-a fost depistată o tumoare la creier.

Deși a fost diagnosticată cu tumoare benignă, cele 2 intervenții chirurgicale pe care le-a suportat nu au putut stopa evoluția bolii. Acum fetița se află de mai bine de o lună în reanimare și are nevoie urgentă de o operație peste hotare, care i-ar putea salva viața.

O astfel de operație poate fi făcută în Turcia și costă în jur de 20 mii euro.

Părinții, Natalia (cu numele de fată Coșlev) și Radu Grachila, din Colonița, spun că nu au posibilitate să adune această sumă atât de rapid, iar acum, fiecare zi contează pentru viața ei…

“Oricât încerc să mă zbat, nu reușesc să adun banii, pentru că apar în permanență noi și noi cheltuieli, pe care abia de reușesc să le acopăr. Dacă ar fi posibil să iau boala asupra mea, aș face-o, doar ca să trăiască ea! Ce a văzut acest copil în viața asta…?” spune cu tristețe tatăl Anastasiei.

Părinții spun că fetița lor este puternică și că demonstrează că vrea cu orice preț să trăiască, prin forța și rezistența cu care a trecut peste momente în care medicii îi dădeau șanse minime de supraviețuire.

Cei care doresc să o ajute pe Anastasia sunt rugați să telefoneze la 068980801 (Radu)

IMGA0172

Banii pot fi donați și prin intermediul contului bancar:

Nr. CONT: 223361142139 (MDL, EUR, USD)Victoria Bank, Filiala nr. 11, Chișinău

Nume: Radu Grachila

C/P: 0991506386630

IBAN: MD72VI000000

223361142139

Dacă nu vor reuși să o salveze, până se adună banii, părinții spun că vor transmite toți banii Fundației „Salvează viața”, pentru alți copilași. 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com