O cruce a fost sfinţită pe strada Munceşti, în locul în care au murit opt tineri - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

O cruce a fost sfinţită pe strada Munceşti, în locul în care au murit opt tineri

16:22, duminică, 29 septembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

O cruce a fost sfinţită pe strada Munceşti, în locul în care au murit opt tineri. „Pentru toată lumea va fi ca o lecţie”

Locul în care opt tineri şi-au pierdut viaţa, în urma unui teribil accident de circulaţie, produs acum 40 de zile, va fi marcat de o cruce. Pe strada Şoseaua Munceşti din capitală, chiar lângă arborele de care s-a izbit maşina victimelor, a fost oficiată azi o slujbă la care au asistat zeci de oameni.

Crucea a fost sfinţită de un sobor de preoţi.

„Ca să nu facă fiecare familie câte o cruce, să stea pe marginea drumului opt cruci şi să fie o frică pentru toţi trecători şi şoferi am hotărît ca să fie acest semn al sfintei cruci”, a spus Părintele Anatolii.

Monumentul a fost ridicat pe banii părinţilor şi apropiaţilor celor decedaţi.

„A fost înălţat pentru o prietena de-a noastră care ne-a părăsit. Ne este foarte dor de ea, până acum nu ne vine să credem că ea nu se va mai întoarce”.

„Pentru toată lumea va fi ca o lecţie. Vor trece şi îşi vor aminti cu drag. Şi vor fi atenţi de azi înainte la drum”.

„Vreau să spun la fiecare tânăr care poate să nu asculte părinţii. Întotdeauna să sune părinţilor, întotdeauna să fie atenţi la drum”.

În august, opt tineri din satul Floreni, raionul Anenii Noi, au murit într-un accident la intrare în Chişinău. Potrivit politiei, şoferul era în stare de ebrietate, iar maşina avea 200 de km la oră în momentul impactului.

Sursa: www.publika.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com