Header image

O familie de 7 persoane va avea o casă decentă, după ce un grup de tineri s-a mobilizat să o construiască gratuit

16:02, vineri, 24 aprilie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Un grup de tineri din Oradea s-au mobilizat pentru ajutorarea unei familii formată din şapte persoane. Trei generaţii care locuiau într-o încăpere de 12 metri pătraţi.

Având în vedere situaţia, tinerii s-au apucat să construiască încă un corp de clădire, care va conţine o cameră, o baie şi o cămară. Voluntarii îi aşteaptă pe toţi cei care vor să dea o mână de ajutor semenilor loviţi de soartă.

„Cu ajutorul Lui Dumnezeu reuşim să facem o familie fericită; mulţumim oamenilor cu suflet cald, simţitor la nevoile aproapelui, mulţumim celor care au ales să vină alături de noi spre a ajuta 7 suflete, o familie cu bunici, părinţi şi 3 copii, care până acum locuiau cu toţii într-o încăpere de 12 metri pătraţi. Astfel, cu ajutorul vostru, ne-am apucat să le construim încă un corp care va conţine o cameră, o baie şi o cămară. În continuare mai avem nevoie de sprijin pentru a cumpăra materialele de care e nevoie. Cei care vor şi pot să ne ajute îi aşteptăm să ne scrie aici pe pagină sau în privat. Un neam UNIT poate face fapte mari, ÎMPREUNĂ putem face ca ziua de mâine să arate mai bine! Doamne ajută”, au scris ei pe facebook.

sursa http://activenews.ro

neamunit-800x400

Contact Form Powered By : XYZScripts.com