Header image

O femeie din Nebraska dă în judecată toți homosexualii din lume

12:28, marți, 12 mai, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

O femeie din Nebraska, care se identifica ca fiind „ambasador” pentru reclamantii „Dumnezeu si Fiul Sau, Isus Hristos,” da in judecata toti homosexualii de pe Pamant, pentru incalcarea „legilor religioase si morale”, conform nbcnews. 

In procesul inregistrat ca Driskell vs. Homosexuali, Sylvia Ann Driskell, in varsta de 66 de ani din Nebraska, ii solicită, in sapte pagini scrise de mana, judecătorului John M. Gerrard sa decida odata pentru totdeauna daca homosexualitatea este sau nu un păcat.Sylvia Ann Driskell sustine ca „homosexualitatea este un pacat si ca homosexualii stiu ca este un pacat sa traiască o astfel de viata. In caz contrar, de ce se ascund” si isi argumenteaza ideea cu numeroase versete biblice, nu cu cazuri din instanta.

Procesul a atras atentia activistilor gay care au ironizat situatia: ”Ne vom lichida bunurile pentru ca ne asteptam sa pierdem. Anticipam ca aceasta femeie ne va lua si ultimul ban. Pana atunci frica noastra e atat de mare, incat am renuntat sa mai fim homosexuali”

sursa hotnews.ro/
203629.p
 
Contact Form Powered By : XYZScripts.com