O fetiță în vârstă de nouă ani construiește adăposturi și cultivă alimente pentru oamenii străzii - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

O fetiță în vârstă de nouă ani construiește adăposturi și cultivă alimente pentru oamenii străzii

1:26, miercuri, 24 iunie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

Deși Hailey Fort are numai nouă anișori, ea a realizat deja mult mai multe lucruri decât oricare dintre noi pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Această copilă își petrece timpul liber construind adăposturi mobile pentru oamenii străzii, asigurându-le inclusiv hrană și articole de igienă personală!

Când Hailey avea 5 ani, a văzut un om fără adăpost în Bremerton, Washington, acolo unde locuiește și a întrebat-o pe mama sa dacă îl poate ajuta cumpărându-i un sandviș. Mama ei a încuviințat, iar de atunci ele muncesc cot la cot pentru a-i ajuta pe oamenii nevoiași. Fetița s-a împrietenit cu Edward, bărbatul pe care l-a ajutat. Ea construiește adăposturile „ca să nu te plouă și să rămâi uscat și în siguranță”.

„Nu mi se pare corect faptul că există oameni fără adăpost”, a declarat Hailey pentru King 5 News. „Eu cred că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o locuință.”

helping-homeless-shelter-9-year-old-girl-harvest-hailey-fort-2

Obiectivul său pe anul acesta este să cultive 250 lbs (113 kg) de alimente, să construiască 12 adăposturi și să împartă câteva mii de obiecte de toaletă și igienă personală. O puteți ajuta achiziționând produse din „catalogul său de nuntă” de pe Amazon sau contribuind la campania ei, GoFundMe.

„Nu mi se pare corect faptul că există oameni fără adăpost”, a declarat Hailey pentru King 5 News. „Eu cred că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o locuință.”

De atunci, această copilă în vârstă de numai 9 anișori a început să construiască mici căsuțe mobile pentru a-și ajuta prietenii fără adăpost.

„Nu mi se pare corect faptul că există oameni fără adăpost. Eu cred că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o locuință”.

helping-homeless-shelter-9-year-old-girl-harvest-hailey-fort-6

Grație reducerilor ce i s-au acordat, costurile pentru realizarea unei singure căsuțe se ridică la numai 300$

Deși primește o mână de ajutor și de la părinții săi, ea realizează de una singură cea mai mare parte a lucrărilor de construcție.

Fetița plănuiește, de asemenea, să cultive în mica sa grădină o cantitate de 113 kg de alimente pentru cei nevoiași

Adăposturile cu ferestre și acoperiș, de 2,4 x 2,1 m realizate din paleți de lemn, au izolare din denim reciclat și roți pentru a putea fi deplasate.

sursa http://stiripentruviata.ro/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com