Header image

O masă rotundă la tema antifumat

17:46, vineri, 19 octombrie, 2012 | Cuvinte-cheie: ,

Recent, Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate a organizat o masă rotundă cu tema „Spații publice și locuri de muncă mai sigure și mai curate fără fumat”.

La eveniment au participat reprezentanți ai diferitor structuri (organizații de tineret, jurnaliști, studenți, administratori de localuri publice etc.), care au discutat despre beneficiile politicilor antitun, menționând că o legislație bună antitun îmbunătățește sănătatea populației, contribuie la motivarea fumătorilor să abandoneze fumatul și la reducerea consumului de tutun, în general.

În calitate de participant la această masă rotundă, preotul Nicolae Ciobanu, consilier cultural al Mitropoliei Moldovei, s-a referit la rolul Bisericii în ajutorarea aproapelui în vederea depășirii viciului fumatului, la importanța promovării valorilor și mmodului sănătos de viață.

În cuvântul său, preotul Nicolae a mulțumit participanților pentru dorința de a se implica în soluționarea acestei probleme, dând speranță că vom ajunge într-o bună zi când vom respira un aer curat, nepoluat de fumul de țigară.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com