Header image

O minune nouă a Sfântului Luca, Arhiepiscopul Crimeii

O minune nouă  a Sfântului Luca, Arhiepiscopul Crimeii s-a întâmplat în Argolida greacă , în orașul Argos, informează Romfea.

După cum povestește tânărul fiu al dirijorului Filarmonicii de Stat din Argos Argyropoulos Hristos, el a luat o bucată de pânză îmbibată cu ulei din moaștele Sfântului Luca din Biserica Sf. Petru.

La 30 martie, s-a întâlnit cu prietenul său, proprietar al unui magazin din Argos și i-a dat o bucată mică de pânză, cu binecuvântarea sfântului, pentru prietenul său  avea probleme grave de coloană. Deşi mişcarea pare a fi ceva obișnuit pentru orice om, pentru el mişcările îi provocau dureri foarte mari. De exemplu, după ce se  așeza în mașină suferea 20 de minute dureri insuportabile.

Nu a trecut nici  jumătate de oră, că prietenul l-a telefonat, plângând în hohote de bucurie, de  îndată ce a venit acasă, mama l-a uns cu ulei de la  moaște și apoi tânărul a simțit că ceva vine din interior, iar toată durerea care l-a chinuit atâta timp a început să dispară!

Peste un timp, Hristos Argyropoulos s-a întâlnit cu prietenul său, care  a început să facă acrobaţii chiar pe trotuar, plângând și râzând în același timp, scrie Romfea .

Tradus de pe http://www.pravoslavie.ru/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com