Header image

Oameni pe străzi (2002)

23:41, marți, 13 decembrie, 2016 | Cuvinte-cheie: , ,

Oameni pe străzi / People on the Streets (România, 2002) – is a independent (no budget) documentary film (Digital 37:16’) by Dumitru Grosei.

Dumitru Grosei: ”Filmul Oamneni pe strzi are drept motto, cuvintele Sfântului Apostol Pavel: Dumnezeu i-a ales pre cei slabi și pre cei simpli, pentru ca să îi infrunte pre cei tari ai lumii acesteia.
Prin acest film mi-am propus să focalizez atenția opiniei publice, asupra unor ființe umane, pe care le putem vedea la tot pasul într-un mare oraș, cum este de pildă Bucureștiul în acest caz, dar pe care puțină lume îi observă, dar și mai puțină este capabilă să pătrundă istoria dramatică, tragică sau chiar de multe ori, tragi-comică, ce se ascunde dincolo de chipul acestor oameni. Iar cei ce par a fi puternicii lumii acesteia, sunt poate mai slabi decât mulți dintre oamenii ce îi vedem în acest film, tocmai pentru că și-au pierdut și ultimul dram de umanitate, pe care, dimpotrivă, îl găsim la unii din acești oameni, în aparență slabi, dar tari prin dragostea față de semeni și față de Dumnezeu, ce încă și-au păstrat-o, în pofida marilor zguduiri prin care au trecut.”
Contact Form Powered By : XYZScripts.com