Obștea Mănăstirii Frumoasa face apel către toți oamenii de bună credință - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Obștea Mănăstirii Frumoasa face apel către toți oamenii de bună credință

21:35, sâmbătă, 11 iulie, 2015 | Cuvinte-cheie: ,

În urma vîntului puternic și a ploii abundente care au avut loc în seara zilei de 09 iulie, Biserica „Sf. Treime” a avut de suferit mult, deoarece acoperișul ei a fost smuls și dat jos, iar ploaia puternică din partea nord-vestică a răzbătut prin tavan pînă în interior. De menționat este faptul că în interiorul bisericii s-au desfășurat ultimele etape pentru zugrăvirea pereților. În urma celor întîmplate pereții și tavanul necesită noi reparații.


La fel a avut de suferit și Casa muzeu, fiindu-i smuls acoperișul din partea nord-vestică, iar ploaia a răzbătut pînă în interior. Toate obiectele și exponatele au fost inundate.

Pentru restabilirea situației, Biserica Sf. Treime necesită schimbarea integrală a acoperișului, deoarece acesta nu mai este bine fixat și la un nou incident de acest fel, se expune riscului peretii interiori.

În contextul celor întîmplate venim la toți oamenii de bună credință, în vederea colectării mijloacelor bănești pentru amplasarea noului acoperiș Bisericii Sf. Treime.

Mulțumim anticipat celor care vor jertfi pentru construcția și amplasarea noului acoperiș bisericii de iarnă.

Obștea Mănăstirii Frumoasa.

MD-4419 satul Frumoasa, raionul Călărași, tel. 0244 38 029, GSM:068670171
BC Moldova-Agroindbank S.A. Filiala Călărași. Mănăstirea Sfînta Treime din Frumoasa,
Cont nr. 22511369695 cod: AGRNMD2×768, cod fiscal: 442022

Contact Form Powered By : XYZScripts.com