Ostașii căzuți în conflictul armat de pe Nistru au fost comemorați de către rude și camarazi - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Ostașii căzuți în conflictul armat de pe Nistru au fost comemorați de către rude și camarazi

10:21, duminică, 1 martie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

La 28.02.2015 organizația „Credința Patriei” condusă de Ex-viceministrul de Interne dl Ghenadie Cosovan a organizat un concert în memoria tuturor colaboratorilor Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării, Serviciului de Informație și Securitate și a combatanților căzuți în luptele pentru integritatea și suveranitatea Republicii Moldova.

La acest eveniment au fost prezenți oaspeți de onoare: Ministrul Afacerilor de Interne d-ul Oleg Bălan, Rectorul Academiei de Poliție d-ul Simeon Carp, d-ul Anatol Caraman, d-ul Mihai Munteanu și alți oaspeți.

Manifestația respectivă a început cu o slujbă de pomenire oficiată de către Arhim. Nicolae (Roșca) dimpreună cu un sobor de preoți și diaconi ai sfintei mănăstiri „Sf.M.Mc. Teodor Tiron” din Chișinău.

Potrivit datelor oficiale, în conflictul armat de pe Nistru și-au pierdut viața aproximativ 300 de oameni. Pe data de 2 martie se împlinesc 23 de ani de la războiul de pe Nistru.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com