Header image

Părintele Nicolae Strogoteanu, parohul bisericii cu hramul „Sf. Irh. Nicolae” din satul Ciocâlteni, r. Orhei, la 60 de ani din ziua nașterii

9:03, miercuri, 29 mai, 2019 | Cuvinte-cheie: , , ,

Preacucernice Părinte Nicolae,

Vă felicit cordial cu ocazia aniversării semnificative – împlinirea a 60 de ani din ziua nașterii – și Vă adresez cele mai alese urări de sănătate.

Vă cunoaștem drept un părinte și păstor cu frică de Dumnezeu, persoană de atitudine cu inițiativă și dinamism care, căutând credința cea drept-măritoare și mărgăritarul cel bun, ați realizat neobosit în toți acești ani de viață și slujire a Bisericii Ortodoxe din Moldova o adevărată luminare a credincioșilor, atât în calitate de paroh al bisericii cu hramul „Sf. Irh. Nicolae” din satul Ciocâlteni, r. Orhei, dar și în calitate de Șef de Sector în cadrul Vicariatului de Orhei, ascultare pe care o îndepliniți cu multă sârguință și dăruire, fapt pentru care Vă exprimăm multă recunoștință!

În această zi binecuvântată îl rog pe Milostivul Dumnezeu să Vă dăruiască deplină sănătate trupească și sufletească, înțelepciune ca să aveți puterea de a păstori și mai departe, tot cu aceeași râvnă duhovnicească pe care o purtați pentru parohia încredințată și pentru toți fiii duhovnicești ai Sfinției Voastre.

Duhul Sfânt să Vă dea puterea de a le umple mintea şi sufletele de înțelepciunea și frumusețea credinței noastre ortodoxe!

Întru mulți și fericiți ani, Preacucernice Părinte!

Cu arhierești binecuvântări şi doriri de tot binele, 

†  VLADIMIR,

MITROPOLITUL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

Contact Form Powered By : XYZScripts.com