Patriarhul Serbiei: homosexualii și Conchita Wurst sunt vinovați pentru inundațiile catastrofale - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Patriarhul Serbiei: homosexualii și Conchita Wurst sunt vinovați pentru inundațiile catastrofale

17:27, marți, 20 mai, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , , , , , , , ,

Patriarhul Irinei al Serbiei si un alt lider al bisericii au atacat comunitatea de homosexuali si lesbiene din tara, precum si pe Conchita Wurst, castigatorul austriac al Eurovisionului, afirmand ca inundatiile sunt pedepse divine pentru pacatele acestora, scrie The Economist.

Bilantul mortilor provocate de inundatiile din Balcani se ridica la 47, insa este posibil sa mai creasca, iar zeci de mii de oameni au fost evacuati. In Serbia, circa 300.000 de oameni nu au acces la electricitate sau apa potabila, in timp ce o treime din suprafata Bosniei a fost afectata de inundatii.

„Asta este Armaghedonul, nu il pot descrie altfel”, a spus Nedeljko Brankovi, din orasul Krupanj, din sud-vestul Serbiei.

Raul Sava provocat cele mai mari probleme, atat in Bosnia si Serbia, cat si in Croatia. Echipe care transporta ajutor umanitar au inceput sa soseasca din Rusia, Statele Unite, tari ale Uniunii Europene, precum si din Muntenegru si Macedonia.

In Serbia, apele ameninta cea mai mare centrala electrica a tarii, iar in Bosnia-Hertegovina alunecarile de teren au ingropat case si au acoperit campurile minate din timpul razboiului din anii ’90. Peste 100.000 de mine ramase ameninta viata oamenilor.

sursa realitatea.net

Contact Form Powered By : XYZScripts.com