Header image

Patru copii și-au pierdut viața într-o singură zi. Oamenii legii vin cu un apel către părinți să îi protejeze de pericole

20:00, joi, 1 august, 2019 | Cuvinte-cheie: , , ,

Oamenii legii atenționează că, pe parcursul unei singure zile, patru minori și-au pierdut viața în situații excepționale.

O adolescentă de 13 ani și-a pierdut viața în apele Prutului, la Leova. Fata a fost dusă de curenți, s-a scufundat și nu a mai ieșit.

Pe parcursul zile de miercuri, scafandrierii și salvatorii au efectuat lucrări de căutare pe apă și subacvatice, însă fără rezultat. Lucrările de căutare au fost reluate în dimineața zilei de astăzi, 1 august.

În raionul Criuleni, un băiat de 10 ani a murit și altul de 11 ani a fost grav rănit după ce primul a declanșat o grenadă la terenul de joacă.

O fată de 11 ani a fost accidentată mortal în satul Recea, raionul Râșcani, în timp ce mergea pe bicicletă, iar în capitală o fetiță de patru ani a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc locativ. Fetița se juca la geamul balconului cu sora ei mai mare, în vârstă de 6 ani, când s-a sprijinit de o plasă aflată la geam și a căzut în gol.

Oamenii legii vin cu un apel către părinți și tutori să manifeste responsabilitate, vigilență și grijă față de copii, pentru a-i proteja de pericole. În caz de urgență, populația este îndemnată să apeleze la numărul unic 112, disponibil de pe orice dispozitiv fix sau mobil.

Sursa: radiochisinau.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com