PF Mitropolit Onufrie: Oamenii care au ridicat mâinile asupra sfântului lăcaș au comis un mare păcat - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

PF Mitropolit Onufrie: Oamenii care au ridicat mâinile asupra sfântului lăcaș au comis un mare păcat

21:21, luni, 20 mai, 2024 | Cuvinte-cheie:

Preafericitul Mitropolit Onufrie a spus că oamenii care au ridicat mâinile asupra sfântului lăcaș a lui Dumnezeu au comis un mare păcat.

Preafericitul Mitropolit Onufrie al Kievului și al Întregii Ucraine a exprimat cuvinte de sprijin pentru obștea mănăstirii Zecimii, a cărei biserică a fost demolată în noaptea de 17 mai, transmite Departamentul pentru Informare și Educație al Bisericii Ortodoxe Ucrainene (BOUkr).

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene a remarcat că a primit vestea demolării bisericii cu mare întristare și a spus că oamenii care au ridicat mâinile asupra sfântului lăcaș a lui Dumnezeu au comis un mare păcat.

„În acest timp tragic, mă rog pentru acei oameni: Doamne, iartă-i, că nu știu ce fac (Luca 23, 34). Și îi doresc obștii sfintei mănăstiri ca Dumnezeu să le dea o biserică nouă, mai mare și mai bună decât cea pe care oamenii răi au nimicit-o, pentru ca în biserica slavei lui Dumnezeu să vă continuați rugăciunile sincere pentru pământul nostru ucrainean și oamenii săi și pentru întreaga lume”, a spus Preafericitul Mitropolit Onufrie.

UJO a informat mai devreme că pe 17 mai, clerici și mirenii din diferite eparhii ale Bisericii Ortodoxe Ucrainene au săvârșit o rugăciune de priveghere pe ruinele mănăstirii Zecimii distruse.

Sursa: https://spzh.live/ro/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com