Header image

Politician britanic: „Inundaţiile sunt rezultatul căsătoriilor între homosexuali”

12:52, duminică, 19 ianuarie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , ,

David Silvester, un politician din formaţiunea britanică UKIP, l-a acuzat pe premierul David Cameron că a legalizat căsătoria între persoanele de acelaşi sex împotriva voinţei mai multor organizaţii creştine, motiv pentru care ţara suferă acum de pe urma furiei lui Dumnezeu, fiind ţinta furtunilor şi a inundaţiilor, informează BBC.

David Silvester, care a fost conservator ca şi Cameron, părăsind partidul când s-a dat legea privind legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, spune că premierul a acţionat: „cu aroganţă şi împotriva Evangheliei”.

Silvester a făcut aceste afirmaţii într-o scrisoare trimisă publicaţiei Henley Standard.

„Scripturile spun foarte clar că o naţiune creştină care îşi abandonează credinţa şi acţionează contrar Evangheliei va fi lovită de dezastre precum furtunile, bolile, molimele şi războaiele. I-am scris lui David Cameron în aprilie 2012 şi l-am avertizat că legalizarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex va aduce după sine dezastre. Dar a preferat să adopte legea în ciuda unei petiţii semnate de 600.000 de creştini preocupaţi şi a opoziţiei a mai bine de jumătate din membrii partidului său. Este vina lui că naţiunea a fost lovită de furtuni şi inundaţii”.

Partidul UKIP s-a delimitat de declaraţiile lui Silvester.

„Evident, aceste afirmaţii nu reprezintă părerile partidului, ci doar părerile lui David Silvester. Este dreptul lui să exprime gânduri personale chiar dacă sunt ieşite din tipare şi nu pe gustul tuturor”, a declarat un purtător de cuvânt al UKIP.

Hohn Howell, reprezentantul conservator al circumscripţiei Henley, unde activează şi Silvester, spune însă că membrul UKIP este depăşit de vremuri.

„Nu credeam că astfel de lucruri mai pot fi scrise în ziua de azi. Domnul Silvester ar trebui să fie mai atent, dat fiind statutul său”, a spus conservatorul.

Marea Britanie se confruntă cu una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani, fiind lovită de zăpadă, furtuni şi inundaţii. sursa jurnalul.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com