Portalul Moldova Ortodoxă a împlinit 10 ani - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Portalul Moldova Ortodoxă a împlinit 10 ani

9:10, vineri, 28 octombrie, 2022 |

Portalul Moldova Ortodoxă a împlinit săptămâna aceasta un deceniu de la fondare.

De 10 ani, Portalul Moldova Ortodoxă www.ortodox.md activează în internet pentru a împărtăși tuturor bucuria Credinței Ortodoxe. În această perioadă au fost publicate peste 22000 de materiale, semnate de peste 150 de autori, iar pagina a fost vizitată de un număr record de aproape 15 milioane de vizitatori din diferite colțuri ale lumii.

Din paginile Portalului, oamenii primesc răspunsuri la diverse întrebări. Cineva îşi găseşte calea către Biserică, cineva pătrunde în esenţa scrierilor Sfinților Părinți, cineva reuşeşte să depășeacă problemele de familie, în timp ce altcineva s-a decis să-şi dezrădăcineze patimile.

Portalul www.ortodox.md, pune la curent cititorii cu știri și evenimente din viața Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova, dar și din toată lumea Ortodoxă.

Pe lângă latura catehetică-misionară și informativă, Portalul Moldova Ortodoxă www.ortodox.md sprijină promovarea campaniilor de ajutorare a persoanelor cu dizabilități și din grupuri social vulnerabile https://ortodox.md/category/caritate/

Portalului Moldova Ortodoxă www.ortodox.md este un proiect  fără persona­litate juridică, non-comercial și nu are acoperire financiară decât din DONAȚIILE din partea cititorilor fideli.

Vă îndemnăm și în continuare să susțineți activitatea portalului Moldova Ortodoxă www.ortodox.md donând prin intermediul sistemului de plăți online PayPal – paypal.me/BMihail (Preot Mihail Bortă, administrator www.ortodox.md)

Toate materialele preluate de pe www.ortodox.md pot fi folosite de persoane sau instituții cu titlu gratuit, în scopuri profesionale și educaționale, cu indicarea sursei primare.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com