Preasfințitul Ioan, a liturghisit de Nașterea Maicii Domnului la catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Preasfințitul Ioan, a liturghisit de Nașterea Maicii Domnului la catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău

17:00, miercuri, 21 septembrie, 2022 | Cuvinte-cheie:

Nașterea ta, de Dumnezeu Născătoare Fecioară, bucurie a vestit la toată lumea, că din tine a răsărit Soarele dreptății, Hristos, Dumnezeul nostru. Și dezlegând blestemul a dat binecuvântare și stricând moartea, ne-a dăruit nouă viață veșnică. Tropar glasul 4.
În ziua praznicului Nașterii Maicii Domnului, 21 septembrie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Episcopul-Vicar, Preasfințitul Ioan de Soroca a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur în catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău.
În predica rostită astăzi, Episcopul Ioan a subliniat faptul că Nașterea Maicii Domnului din părinți sterpi și vârstnici, dar smeriți și rugători trebuie să fie o încurajare pentru toți părinții care au copii și pentru cei care nu au, dar doresc să aibă.
La finalul Sfintei Liturghii, PS Ioan a transmis și mesajul părintesc de binecuvântare al Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir
Sursa: https://ioanmosnegutu.info/
Contact Form Powered By : XYZScripts.com