Header image

Predica profetică din 2015: Să ne temem de bombele rusești și tancurile americane

10:12, marți, 1 martie, 2022 | Cuvinte-cheie: , ,

Predică profetică părintele Calistrat

În anul 2015, părintele Calistrat de la mănăstirea Vlădiceni a susținut cu adevărat o predică profetică în fața credincioșilor, de Duminica vindecării slugii sutașului”. Încă atunci el ne spunea ”să nu care cumva să ne pască bombe rusești și tancuri americane sau să vedem ce miros are praful de pușcă… astea nu-s profeții și nu-s prorocii, ci-s lucruri care se văd cu ochiul liber. Când oamenii înnebunesc de bine, atunci Dumnezeu sloboade pedepse.

Predica profetică din 2015

”Să nu care cumva să ne pască bombe rusești și tancuri americane sau să vedem ce miros are praful de pușcă, carnea uscată la soare, morții cu mațele pe afară, clădiri dărâmate, copii morți, muribunzi, gropi comune, spitale de campanie, foame, dezordini, că atunci de aducem noi aminte că la Sodoma și Gomora i-a pierdut cu foc și pucioasă.

Azi probabil s-au terminat depozitele în cer, dar au rămas rachetele nucleare, bombardiere, tancuri, mitraliere, este de unde să se semene moartea atunci când Dumnezeu vrea să pedepsească un popor creștin pentru fărădelegile lui. Și nu uitați și gândiți-vă bine și să ne punem la rugăciune cu mare seriozitate. Astea nu-s profeții și nu-s prorocii, ci-s lucruri care se văd cu ochiul liber. Când oamenii înnebunesc de bine, atunci Dumnezeu sloboade pedepse.

Când oamenii uită calea și conștiința s-o trezească, atunci Dumnezeu naște monștri, iar monștrii fac ravagii. Tocmai aceste sodomizări dorite legal, toate aceste nenorociri și ultrajigoșenii de plăcere sexuală vor fi plătite scump, cu lacrimi, cu încercări, cu greutăți. Și Dumnezeu spune ca un părinte sever: Vi s-a suit la cap democrația, tot eu v-o cobor din cap. Deci este mai bine să nu ajungem noi ca în cuvintele rostite în Evanghelie: Fii împărăției să fie aruncați în afară, în întunericul unde va fi plângerea și scrâșnirea dinților. (Matei 8:12)

Dacă nu suntem atenți, ne putem ”bucura” de două evenimente: și o suferință pământească pentru păcatele noastre și o suferință sufletească pentru necunoștințele noastre. Dacă credem cu adevărat că Iisus poate veni să vindece slăbănogul din noi, atunci să ne întoarcem noi, cât încă este bine. Să ne întoarcem cât încă este pace. Să ne întoarcem cât încă este soare, vreme bună, reguli, disciplină, ordine, pentru că cel ce creează dezordine el va plânge și îi va scrâșni dinții.

Pentru ca în final, după această înțelegere după această explicațiune spune: Iar Iisus i-a zis sutașului să mergi să-ți fie ție cum ai crezut și sluga lui s-a făcut sănătoasă în ceasul acela. Deci, ar fi bine dacă și noi fiecare în parte ar fi un Iisus al familiei și am reuși să-i convingem pe cei din jurul nostru că în jurul nostru poate fi sănătate și bine. Amin!”

Contact Form Powered By : XYZScripts.com