Preoteasa Tatiana este diagnosticată cu cancer. Apel de ajutor! - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Preoteasa Tatiana este diagnosticată cu cancer. Apel de ajutor!

14:51, luni, 12 februarie, 2024 |

Dragi frați și surori,

Doamne ajută, sunt clericul Bisericii cu hramul Sfântul Gheorghe din orașul Chișinău, protoiereu Gheorghe Simac și vin cu o mare rugăminte de ajutor. Soția mea Tatiana, a fost diagnosticată cu  boală oncologică. Din păcate, tratamentul în Republica Moldova nu a adus rezultatele așteptate și suntem nevoiți să căutăm ajutor în străinătate.

Vă rog pentru sprijin financiar. Tratamentul în străinătate este o procedură foarte costisitoare, iar cu eforturile familiei noastre nu putem face față singuri acestei provocări. Vă solicităm ajutorul în strângerea fondurilor necesare pentru acoperirea costurilor tratamentului.

Radioterapia se efectuează în regim ambulatoriu, așadar, avem nevoie și de fonduri pentru cazare în străinătate. Avem încredere că împreună o vom putea ajuta pe matușca Tatiana și să-i putem oferi o șansă la vindecare. Vă rog să ne ajutați, fiecare bănuț va conta pentru a salva o viață.

Vă mulțumim din inimă pentru ajutorul și susținerea dumneavoastră. Mila Domnului, Amin!

Cu respect și dragoste, Preotul Gheorghe Simac

Contact Form Powered By : XYZScripts.com