Header image

Preoții cer să nu fie judecați. Un ticălos nu reprezintă întreaga biserică!

22:56, marți, 30 iulie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , , ,

Un ticălos nu reprezintă întreaga biserică! Astfel s-au exprimat un grup de preoţi, care au îndemnat societatea să nu-i judece, atunci când unii slujitori ai Domnului, încalcă regulile bunului simţ şi comit fărădelegi. Rugămintea vine după ce zilele trecute un preot din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi a fost filmat cum înjură poliţiştii ca la uşa cortului, după ce a comis un accident, fiind beat la volan.

După ce pe internet au apărut aceste imagini, un grup de preoţi din Moldova au condamnat astăzi comportamentul parohului bisericii din Bulboaca, Nicolae Pânzaru. Feţele bisericeşti recunosc că mai există astfel de preoţi care consumă alcool, dar societatea nu ar trebui să-i judece pe toţi prin prisma unor cazuri singulare.

Precizăm că săptămâna trecută, un preot din satul Bulboaca a lovit un taxi, după care a fugit de la locul accidentului. Slujitorul bisericii a refuzat să meargă la secţia de poliţie aşa că i-a înjurat de mama focului pe inspectori. Ulterior, părintele Nicolae Pânzaru a negat cele întâmplate. Mitropolia Moldovei s-a autosesizat în cazul părintelui, iar judecata bisericească va decide în următoarele zile dacă va fi caterisit.

Sursa: www.jurnaltv.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com