Header image

Președintele R. Moldova Nicolae Timofti: Lumina din Noaptea Învierii să ne călăuzească în lucrurile bune şi în intenţiile frumoase

14:50, sâmbătă, 19 aprilie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Sărbătoarea învierii, ne inspiră la mesaje de felicitare şi urări din suflet, pentru suflet. Cu această ocazie, preşedintele Republicii Moldova,Nicolae Timofti a adresat un mesaj cu îndemnuri Pascale. 

„Stimați concetățeni,

În aceste clipe de intensă trăire spirituală, când creștinii ortodocși cinstesc Sărbătoarea Învierii Domnului, doresc să împărtășesc cu dumneavoastră Marea  Bucurie.

Miracolul Sărbătorii izvorăște din slăvirea lui Hristos, a Celui care s-a sacrificat întru izbăvirea eternă a neamului omenesc.

Astăzi, când rutina existențială, vicisitudinile timpului și preocupările materiale domină cugetele, avem nevoie de credință, de speranță și de iertare. 

Este de datoria noastră să acumulăm energia necesară pentru a depăși dilemele perioadei pe care o parcurgem, pentru a fi consecvenți  în intenția de a avea o societate prosperă, pentru a ne îngriji de toți acei care au nevoie  de sprijinul și dragostea noastră.

La acest însemnat ceas, Vă felicit și Vă urez pace, liniște sufletească, împăcare cu sine și cu cei din jur. Lumina din Noaptea Învierii să ne călăuzească în lucrurile bune și în intențiile frumoase! 

HRISTOS  A  ÎNVIAT!”

Contact Form Powered By : XYZScripts.com