Prim-ministrul Ungariei Viktor Orbán: Bisericile și familiile trebuie sprijinite, iar copiii trebuie să fie protejați de ideologia de gen - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Prim-ministrul Ungariei Viktor Orbán: Bisericile și familiile trebuie sprijinite, iar copiii trebuie să fie protejați de ideologia de gen

22:53, miercuri, 10 august, 2022 |

Prim-ministrul Ungariei a spus în SUA că copiii trebuie să fie protejați de ideologia de gen, iar bisericile și familiile tradiționale trebuie sprijinite.

Prim-ministrul Ungariei Viktor Orbán, vorbind la o conferință politică a partidului conservator de la Dallas în data de 4 august, a spus că Bisericile și familiile trebuie sprijinite, iar copiii trebuie să fie protejați de ideologia de gen, relatează „Politico”.

Comentând situația creată pe arena mondială, Orbán a spus: „Acest război este un război cultural. Trebuie să facem să renască bisericile, familiile, universitățile și instituțiile publice”. În opinia sa, „trebuie să ne protejăm copiii de ideologia de gen <…>. Legămintele familiale se bazează pe căsătorie și pe legătura dintre copil și părinți. Mama este femeie, iar tatăl este bărbat. Lăsați copii noștri în pace! Punct. Am terminat discuţia!”. Cuvintele lui Orban au provocat ovație în sală.

UJO a raportat mai devreme că autoritățile ungare consideră că baza integrării în Uniunea Europeană trebuie să devină creștinismul.

Sursa: https://spzh.news/ro/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com