Produsele ecologice Biocămara a Mănăstirii Zăbriceni, acum și în cartierul Buiucani al Chișinăului - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Produsele ecologice Biocămara a Mănăstirii Zăbriceni, acum și în cartierul Buiucani al Chișinăului

12:45, marți, 14 noiembrie, 2023 | Cuvinte-cheie: , , ,

Produsele ecologice Biocămara se găsesc  acum și în cartierul Buiucani al Chișinăului, în magazinul de obiecte și articole bisericești „Artbis”, str. Alba Iulia 21.

Am creat produsele Biocămara pe lângă Mănăstirea Zăbriceni din r. Edineț din dragoste față de oameni și față de ceea, ce facem. Ne doream — să împărtășim cu alții tot, ceea, ce e natural, ecologic, sănătos și gustos. Tot, ce a fost cu grijă și rugăciune adunat de către călugării mănăstirii pe câmpurile ascunse de orașele mari și ambuteiajele zilnice.

Am pornit cu pași mici — doar cu două mixuri de ierburi. Emoțiile, care le-am primit de la consumatorii noștri, ne-au inspirat încrederea, că putem mai mult. În prezent ne mândrim și cu o gamă largă de ceaiuri din plante și amestecuri: Bioceai, ceai „Zăbriceni”, Busuioc Moldovenesc, Ivan-ceai, mușețel, gălbenele, levănțică, mentă.

Dar și mai mare e bucuria noastră pentru munca, prin care putem face pe cineva mai fericit, chiar dacă merge vorba despre o cană de ceai, o lingură de miere sau sirop.

Lucrăm cu albinile și le admirăm munca lor. Probabil din cauza aceasta suntem pasionați de căutarea gusturilor noi a mierii și amestecturilor din ea: miere de tei, miere de mai, poliflorală, miere cu mentă, miere cu nuci, miere cu ghimbir, miere cu propolis și scorțișoară, miere cu cuișoare, miere cu chimen ș.a.

CEAIURI
Amestecuri din plante
Ceai din plante Zăbriceni
Ceai din plante Zăbriceni
Ceai Zăbriceni
Ceai din plante Bioceai
Ceai Bioceai
Ceai din plante Busuioc Moldovenesc
Ceai din plante Busuioc Moldovenesc
Ceai de Busuioc
Ceai din plante Bioceai
Monocompoziții
Ceai din plante Ivanceai
Ceai din plante Ivanceai
Ceai Ivanceai
Ceai din Gălbenele
Ceai de Pojarniță
Ceai din plante Mușețel
Ceai de Mușețel
Ceai de Mentă
Ceai de Levănțică
Ceai de mentă
Ceai de isop
Ceai de isop
Ceai de isop
Ceai de salvie
Ceai de salvie
Ceai de Gălbenele
Ceai de melisă
Ceai fermentat
Ivanceai Fermentat

PRODUSE APICOLE
Miere
Miere polifloră
Miere polifloră
Miere de mai
Miere de tei
Miere cu adaosuri
Miere cu miez de nucă
Miere cu propolis și scorțișoară
Miere cu ghimbir

SIROPURI
Sirop din muguri de brad și pin
Sirop din flori de păpădie

ALTE
Ouă de găină
Dulceață de gutui
Dulceață de zmeură
Dulceață de mure
Adjică
Miez de nucă ecologic 500g
Miez de nucă ecologic 1kg
Dulceață de coacăze
Dulceață de aronie

UNGUENTE
Unguent mănăstiresc

***

În magazinul de obiecte și articole bisericești „Artbis” avem în vânzare o gamă vastă de obiecte destinate cultului ortodox: icoane, cruci pentru binecuvântare, sfinte vase, cădelniţe, tămâie, mir şi alte consumabile care se folosesc în cultul Bisericii sau în rugăciunea particulară. De la noi puteți achiziţiona şi ultimile apariţii din domeniul cărţilor de cult și literatură duhovnicească.

Magazinul de obiecte și articole bisericești „Artbis” se află în cartierul Buiucani al Capitalei, la strada Alba Iulia 21 și este deschis de luni până vineri, de la ora 10.00 până la ora 18.00; Sâmbătă 10.00-13.00; Duminică – zi de odihnă.

Doritorii pot face comenzi și pe internet, pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/Magazin-Bisericesc-ArtBis-112897234215815 sau la telefonul  (+373) 698 62 739

Contact Form Powered By : XYZScripts.com