Header image

Promovarea activității sociale este manifestarea înaltei virtuți de dragoste creștină

15:58, sâmbătă, 11 februarie, 2017 | Cuvinte-cheie: , ,

Sâmbătă, 11 februarie 2017, reprezentanții Mitropoliei Moldovei au vizitat sediul organizațiilor ”Crucea Roșie Chișinău” și ”Hospice Angelus”, aducând bucurii duhovnicești copiilor și familiilor beneficiare ale acestor instituții sociale.

Protoiereul Victor Pleșca, colaboratorul Direcției Mitropolitane, a comunicat celor prezenți mesajul de salut și întărire spirituală a ÎPS Vladimir, Mitropolitului Chișinăului și al Întregii Moldove, menționând: ”Promovarea activității sociale este manifestarea înaltei virtuți de dragoste creștină, de aceea, fiecare creștin de rând este chemat să manifeste dragoste, compătimire, solidaritate cu cei din jur”.

Prezent la eveniment, preotul Constantin Cojocaru, Președintele Sectorului Sinodal Asistență Socială și Caritate, a subliniat importanța activității acestor două instituții, exprimând speranța că evenimentul de azi va constitui o punte importantă în colaborare pe tărâmul social, iar zâmbetul pe chipul unui copil alinat este cea mai mare și prețioasă răsplată.

Copiilor și familiilor acestora au fost împărțite seturi de dulciuri și sume bănești, fiecare din cei prezenți primind și câte o iconiță cu chipul Maicii Domnului.

Doamna Polina Turta, Directorul ”Crucea Roșie Chișinău” și colaboratorul ”HospiceAncelus” a mulțumit ÎPS Vladimir pentru suportul acordat, menționând că prin astfel de acțiuni noi arătăm că formăm, cu toții, o familie mare și unită.

Pentru a sprijini inițiativele sociale ale Bisericii Ortodoxe din Moldova, vă rugăm să contactați:

Pr. Constantin Cojocaru, Președintele Sectorului Sinodal Asistență Socială și Caritate, tel. 069063853

Sursa: www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com