Prot. mitr. Octavian Moșin, parohul bisericii "Întâmpinarea Domnului" din mun. Chișinău, felicitat cu prilejul aniversării a 40 de ani de viață pământească și 16 ani de slujire sacerdotală - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Prot. mitr. Octavian Moșin, parohul bisericii „Întâmpinarea Domnului” din mun. Chișinău, felicitat cu prilejul aniversării a 40 de ani de viață pământească și 16 ani de slujire sacerdotală

6:57, sâmbătă, 3 iunie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Preacucernicia Voastră,

Cu ocazia aniversării celor 40 de ani de viață pământească și 16 ani de slujire la Altarul Domnului, adresăm Prot. Mitr. Octavian Moșin cele mai sincere și mai frumoase felicitări, urându-i să rămână și în continuare acel slujitor demn, corect și smerit, pe care am reușit să-l cunoaștem de-a lungul timpului.

Pe parcursul activității sale în cadrul Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove, părintele Octavian s-a recomandat ca un preot înțelept, un teolog erudit și un om întotdeauna gata să ajute celor aflați în nevoi și suferințe.

Prin aceste calități ale sale a câștigat respectul confraților slujitori și al enoriașilor, cărora ne alăturăm și noi, rugându-ne Bunului Dumnezeu să-l înzestreze și în continuare pe vrednicul său slujitor cu credinţă nestrămutată, răbdare și voință pentru a lucra mai departe cu dragoste, înțelepciune și cumpătare la via Domnului.

Fie ca sfintele bucurii tainice ale lucrării în slujba Cuvantului lui Dumnezeu, pe care ați arătat-o pe parcursul vieții, să se pogoare în sufletul și în viața dumneavoastră, dăruindu-Va roade alese și binecuvântate.

Cu acest semnificativ prilej al vieții consider potrivit să vă acord înalta distincție bisericească – Ordinul „Meritul bisericesc”, gr.II.

Cu arhierești binecuvântări,

 † VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE

Contact Form Powered By : XYZScripts.com