Prot. mitr. Vitalie Șaramet, parohul bisericii „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Mereni, r. Anenii Noi, la popas aniversar - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Prot. mitr. Vitalie Șaramet, parohul bisericii „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Mereni, r. Anenii Noi, la popas aniversar

14:06, marți, 20 septembrie, 2022 |

Protoiereul mitrofor Vitalie Șaramet, parohul bisericii „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Mereni, r. Anenii Noi, a ajuns la frumoasa vârstă de 45 de ani. Cu acest prilej, enoriașii Parohiei Mereni i-au adresat un mesaj de felicitare.

Preacurcenice părinte Vitalie,

Astăzi, în zi frumoasă de septembrie, când pământul e inundat de mireasma florilor ce vestesc măreața prăznuire a Nașterii Maicii Domnului, Milostivul Dumnezeu a binecuvântat venirea pe acest pământ a duhovnicului comunității noastre, preotului Vitalie, cu aceast prilej vă aducem, sincere felicitări cu ocazia împlinirii în cunună a celei de-a 45-a floare.

Înălțăm o rugă către Bunul Dumnezeu ca să vă binecuvinteze viața, familia, casa cu multă sănătate, răbdare și liniște sufletească.

Vă mulțumim că semănați în inimile noastre credință, că mențineți necontenit focul dragostei, pentru lucrurile sfinte, că ne-ați demonstrat ce este discernământul, hărnicia, evlavia, modestia și dăruirea de sine.

Vă iubim, vă respectăm,vă apreciem.

La Mulți și Binecuvântați Ani!

Cu deosebit respect enoriașii Parohiei Mereni

Contact Form Powered By : XYZScripts.com