Header image

PS Ioan, Episcop de Soroca a binecuvântat începutul unui nou an de studii la Liceul Teoretic „Constantin Stere” din Soroca

11:08, vineri, 1 septembrie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Vineri, 1 septembrie 2017, Liceul Teoretic „Constantin Stere” din municipiul Soroca şi-a deschis larg porţile pentru a primi călduros pe elevii dornici de a studia din izvorul nesecat de cunoștințe.

În dimineața zilei, la invitația Dl Vasile Baș, Director al instituției, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, însoțit de protoiereul Nicolae Craveț, Protopop de Soroca, a participat la careul festiv prilejuit noului an de studii.

Episcopul vicar, a înălțat către Bunul Dumnezeu rugăciuni, pentru a le oferi  elevilor și cadrelor didactice spor duhovnicesc și putere de muncă.

În același timp, PS Ioan i-a îndemnat pe elevi să fie receptivi la îndemnurile și la sfaturile oferite de profesori, părinți și îndrumători și să se ferească de ispitele acestei lumi.

„Sfântul Apostol Pavel le spune tinerilor un lucru esențial: să fie fără de prihană și curați, fii ai lui Dumnezeu, neîntinați în mijlocul unui neam rău, întru care vor străluci ca niște luminători în lume. Vă doresc dragi elevi să aveți un an de studiu rodnic, plin de realizări frumoase, cu mult spor și binecuvântare de la Domnul”, a menționat în cuvântul Său duhovnicesc, Episcopul Ioan.

Sursa: http://ioanmosnegutu.info/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com