Header image

PS Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni aniversează, astăzi, 25 de ani de slujire în treapta de ieromonah

8:16, luni, 28 august, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Preasfințitul Părinte Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni aniversează, astăzi, 28 august 2017, 25 de ani de slujire în treapta de ieromonah. Cu acest prilej, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a transmis un mesaj de felicitare pe care îl redăm în cele ce urmează:

Preasfinției Sale,

Preasfințitului Părinte PETRU,

Episcop de Ungheni și Nisporeni

 

Preasfinția Voastră,

Cu ocazia aniversării a douăzeci și cinci de ani de slujire sacerdotală, dorim să Vă urăm ani mulți, trăiți în deplină sănătate trupească și sufletească, toți închinați slujirii lui Dumnezeu celui Viu.

În această înaltă demnitate ați slujit „cu timp și fără timp” la altarul Bisericii noastre dreptmăritoare pe plan pastoral-misionar, teologic și științific, ecumenic și filantropic, dar și administrativ-gospodăresc.

Într-un sfert de veac de activitate pastorală, V-ați recomandat ca un neobosit truditor în Via Domnului, muncind cu dragoste și dedicație pentru propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova și pentru luminarea creștinilor binecredincioși din de Dumnezeu păzită țara noastră.

Ca o mărturie a eforturilor pe care le-ați depus de-a lungul timpului, stau respectul și prețuirea de care vă bucurați din partea confraților slujitori și a numeroșilor credincioși ce v-au fost încredințați spre păstorire.

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă întărească și să Vă binecuvinteze cu darurile Sale cele bogate, pentru ca și mai departe să fiți îndrumător vrednic al poporului și sprijin de nădejde pentru Biserica lui Hristos.

Cu părintească binecuvântare și frățească dragoste în Hristos,

 VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

Contact Form Powered By : XYZScripts.com