Header image

Răspundeți la chemare

16:39, vineri, 16 ianuarie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Scriitoarea australiană miss Maning era îndrăgostită de un tânăr, care la rândul lui, o iubea și el. Logodnicul a trebuit să plece în India și de acolo a trimis o scrisoare în care întreba, dacă îl mai iubelște mireasa sau poate s-a răzgândit. Dacă nu-l mai iubește, poate să nu răspundă nimic. Mireasa i-a scris -a răspuns afirmativ, apoi l-a rugat pe fratele ei să ducă scrisoarea la poștă.

A trecut multă vreme, însă mirele nu s-a mai întors în Australia. Biata mireasă a afalt că el s-a căsătorit cu altă fată. Au mai trecut câțiva ani și odată, în timp ce făcea reparație în casa unde locuia scriitoarea, un muncitor a găsit în buzunarul hainei pe care gazda i-o dăduse pentru lucru, o scrisoare îngălbenită de vreme. După ce a citit-o, s-a făcut clar de ce nu s-a întors mirele. El nu primise scrisoarea logodnicei, deoarece fratele scriitoarei nu a mai dus scrisoarea la poștă.

***

Prin Sfânta Scriptură Dumnezeu ne face nouă propunerea de a ne uni cu El spre viața veșnică în Împărăția Lui. De ce, însă, noi întârziem mereu cu răspunsul? Sau poate cineva dintre noi poartă acest răspuns „în buzunar”?  Dar în vremea aceasta Dumnezeu găsește pe altul în locul tău.

Pr. Alexandru Iamandii Extras din 153: Veniti de pranziti, Editura Cu drag, Chişinău 2012, p.38-39
Contact Form Powered By : XYZScripts.com