Header image

Rechizite școlare întru susținerea copiilor din familiile persoanelor cu deficiențe de vedere

20:16, marți, 26 ianuarie, 2021 |

Comunitatea de pe lângă Biserica „Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou” din cartierul Telecentru al Capitalei a încheiat campania de colectare a ajutoarelor sociale sub formă de rechizite școlare întru susținerea copiilor din familiile persoanelor cu deficiențe de vedere.

La inițiativa preotesei Ruxanda Cheibaș, organizatorul  campaniei, zilele acestea s-a petrecut distribuirea ajutoarelor către beneficiarii din familiile aflate la evidență în cadrul Asociației Nevăzătorilor din Moldova.

„Biserica noastră are de mai mulți ani o conlucrare frumoasă cu Asociația Nevăzătorilor din Moldova, unindu-se pentru un scop comun: ajutorarea persoanelor cu deficiență de vedere si a familiilor acestora. Copiii născuți in aceste familii aparțin comunității noastre ecleziale si sunt copii talentați, având un mare potențial intelectual şi spiritual. Pentru ei, precum si pentru mulți alți copii, viața se poate schimba spre mai bine dacă ne pasă de ei si ii motivam sa depună sârguință in a învăța bine ca sa poată avea un viitor frumos in tara si sa fie un sprijin de nădejde părinților lor”, a menționat preoteasa Ruxanda Cheibaș.

Biserica „Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou” pune un accent deosebit pe ajutorarea persoanelor cu deficiențe de vedere, or, Sfântul locaș se înalță pe un teren oferit de Asociația Nevăzătorilor din Moldova.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com