Header image

Regele Iordaniei, semnal de alarmă pentru Republica Moldova: Dacă Trump și Putin nu se vor împăca, după Siria și Libia următoarea problemă va fi acolo

15:06, miercuri, 12 aprilie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , , , , , ,

Regele Regatului Hașemit al Iordaniei, Abdullah al II-lea, a făcut declarații extrem de importante despre viitorul Republicii Moldova și securitatea acestei țări, în contextul în care tensiunea dintre Rusia și Statele Unite va continua.

Acesta a spus că dacă lucrurile vor continua în acest mod, după lupta din Siria și Libia, urmează Republica Moldova, potrivit Washington Post.

Acesta a fost întrebat ce așteptări are de la Vladimir Putin cu privire la conflictul sirian, spunând că o continuare a neînțelegerilor dintre SUA și Rusia ar putea muta conflictul în Republica Moldova.

„Un dialog între SUA și Rusia va ajuta. În caz contrar, americanii și rușii vor lupta pentru interesele sale în Siria și Libia. Dacă confruntările între aceste două țări vor continua, următoarea problemă va fi în Moldova. Rușii vor continua să agite situația, dacă nu ajungem la un numitor comun,” a spus regele Iordaniei.

Sursa: http://www.activenews.ro/stiri-basarabia/Regele-Iordaniei-semnal-de-alarma-pentru-Republica-Moldova-Daca-Trump-si-Putin-nu-se-vor-impaca-dupa-Siria-si-Libia-urmatoarea-problema-va-fi-acolo-142551

Contact Form Powered By : XYZScripts.com