Regina Angliei vorbește despre credința în Iisus: Am văzut de-a lungul vieții ce înseamnă dragostea Lui - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Regina Angliei vorbește despre credința în Iisus: Am văzut de-a lungul vieții ce înseamnă dragostea Lui

23:01, vineri, 26 februarie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Familia regală britanică rareori vorbește despre convingerile membrilor săi, dar actuala suverană Elisabeta a II-a a scris despre credința sa religioasă în prefața unei noi cărți intitulată „Regina și Regele pe care-L slujește”.

„Am fost și rămân extrem de recunoscătoare pentru rugăciunile voastre și pentru bunătatea Lui Dumnezeu. Am văzut de-a lungul vieții ce înseamnă dragostea Lui”, a scris Regina Elisabeta.

În observațiile sale, Regina care este monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii, se referă la schimbările pe care le-a văzut în viața ei:

„Amploarea și ritmul schimbărilor au fost cu adevărat remarcabile. Am asistat atât la succese extraordinare cât și la tragedii”, a spus ea.

Monarhul a făcut de asemenea referire la problemele actuale din Orientul Mijlociu, spunând că lumea se confruntă în prezent cu o „suferință teribilă la o scară făra precedent”.

Cartea „Regina și Regele pe care-L slujește” este editată de Societatea Biblică, grupul de biserici „HOPE” și LICC (Institutul londonez pentru creștinismul contemporan) și va fi lansată în luna aprilie pentru a marca cea de-a 90-a zi de naștere a Reginei, relatează The Huffington Post.

Cartea nu va fi utilizată în scop comercial. Regina care este și guvernatorul suprem al Bisericii Angliei, a impus această condiție atunci când a hotărât să scrie personal prefața.

Nu este prima dată când regina Angliei se referă la credința ei și la creștinism. Anul trecut, în mesajul de Crăciun, ea a vorbit despre dragostea Lui Iisus pentru întreaga omenire:

„În ciuda faptului că mulți oameni au fost strămutați și persecutați de-a lungul scurtei lor vieți, mesajul neschimbat al Lui Hristos nu a fost unul de răzbunare sau violență, ci pur și simplu unul de dragoste, de iubire a semenilor noștri.”

Regina a concluzionat: „Deși nu este un mesaj ușor de urmat, ar trebui să nu ne descurajăm; ci să ne inspire să-l urmăm, oricât ne-ar fi de greu. Să fim recunoscători pentru oamenii care aduc iubirea și fericirea în viețile noastre, iar noi să căutăm modalitatea de a răspândi această iubire și altor oameni oriunde și ori de câte ori putem”.

Sursa:http://afirmativ.com/

original12

Contact Form Powered By : XYZScripts.com