Header image

„Să cerem ajutor de la Măicuța Domnului, că asta este nădejdea noastră”

10:53, sâmbătă, 1 octombrie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , ,

Credincioșii din parohia “Sf. Treime” din s. Căpriana, r. Străşeni au găzduit în perioada 24-25 septembrie, Icoana Maicii Domnului „Bucurie Neașteptată” din reg. Odesa, Ucraina.

Părintele-paroh Alexei Pazurati dimpreună cu enoriașii au întâmpinat Icoana cu multă bucurie la intrarea în localitate, după care, au mers îm procesiune până la biserica din sat.

Credincioșii din Căpriana cred cu fermitate că prin rugăciune la Icoana Maicii Domnului „Bucurie Neașteptată”, Maica Domnului îi va ajuta în soluționarea problemelor și a greutăților prin care trec.

Icoana adusă din Odesa are atârnate pe ea sute de bijuterii, printre care cruciulițe, inele și lănțișoare.

„Fiecare cruciuliță, fiecare bijuterie care se află la icoana Maicii Domnului este ca o mulțumire a creștinilor, care au primit o binefacere de la Maica Domnului, un sprijin și un ajutor”, a spus părintele-paroh Alexei Pazurati.

„Am venit cu soțul, cu copilașii, să ne bucurăm cu toții, să cerem ajutor de la Măicuța Domnului, că asta este nădejdea noastră”, a spus o creștină care în semn de mare evlavie către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu și-a scos din urechi cerceii din aur și i-a jertfit pentru împodobirea Icoanei.

O, Preasfântă Fecioară, primeşte această rugăciune de la nevrednicii robii Tăi şi roagă-L pe Fiul Tău şi Dumnezeul nostru ca şi nouă tuturor, celor ce ne închinăm cu credinţă şi cu umilinţă înaintea icoanelor Tale, să ne dăruiască bucurie neaşteptată după trebuinţa fiecăruia.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com