Sărbătoarea Întâmpinării Domnului | Episcopul Ioan a slujit la biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Sărbătoarea Întâmpinării Domnului | Episcopul Ioan a slujit la biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca

12:30, vineri, 15 februarie, 2019 | Cuvinte-cheie: , ,

Preasfințitul Ioan, Episcopul Sorocii a slujit vineri, 15 februarie 2019, de sărbătoarea Întâmpinării Domnului, la biserica cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca.

Numeroși credincioși soroceni au participat la Sfânta Liturghie, iar din soborul preoțesc a făcut parte părintele paroh – protoiereul mitrofor Nicolae Craveț și slujitori ai Vicariatului de Soroca.

Răspunsurile liturgice au fost date de Corul parohiei „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”.

La finalul Sfintei Liturghii, Episcopul Ioan a rostit o omilie, în cadrul căreia a vorbit despre semnificațiile duhovnicești ale sărbătorii, după care a adresat un cuvânt de felicitare parohului bisericii, protoiereului mitrofor Nicolae Craveț cu prilejul împlinirii a 18 ani de slujire sacerdotală.

În semn de recunoștință, pentru munca jertfelnică depusă în sânul Bisericii lui Hristos, PS Ioan i-a oferit în dar protopopului Sorocii o Cruce cu pietre scumpe.

Sursa: www.ioanmosnegutu.info

User-agent: Amazonbot # Amazon's user agent Disallow: /
Contact Form Powered By : XYZScripts.com