Header image

Sărbătorile de iarnă mai calde la Cruglic

20:38, marți, 5 decembrie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , , ,

În postul Nașterii Domnului, pentru 110 vârstnici din satul Cruglic raionul Criuleni au fost distribuiți 22 tone de cărbuni, primind fiecare pensionar câte cinci saci cu cărbune de la Stichting MAX Maakt Mogelijk. Ploaia ciobănească de toamnă nu ne-a împedicat să distribuim carbuni bătrânilor, care se arătau mulțumiți și spuneau că vor putea ieși din această iarnă cu acest ajutor important pentru ei.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfintitului Vladimir, mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, preotul Nicolae Ciobanu, parohul bisericii din satul Cruglic, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale al Mitropoliei Moldovei, al treilea an consecutiv s-a adresat multstimatei dnei Asea Railean, Directorului Executiv al Asociației Obștești ”Soarta” prin care a  solicitat un ajutor sub formă de cărbune pentru bătrânii satului Cruglic.

Aducem sincere mulțumiri Directorului  Executiv al Asociației Obștești ”Soarta”, doamnei Asea Railean, precum şi poporului olandez pentru caldura, care vine din inimile lor către casele vârstnicilor din Moldova. Multumim pentru asta echipei conduse de catre Jan Slagter, ca a acceptat în acest proiect şi satul Cruglic şi a sensibilizat oamenii de bună credinţă din Olanda. De menţionat ca al treilea an consecutuv vârstnicii din satul Cruglic beneficiează de cărbuni! Sperăm că și anul viitor vom putea bucura sufletele altor bătrâni ai satului nostru.

SLAVA DOMNULUI PENTRU TOATE!

Părintele Nicolae Ciobanu, https://nicolaeciobanu.wordpress.com/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com