Header image

Scriitorul și publicistul Ion Bradu, pustnicul din Dealul Schinoasei, la 70 de ani

8:21, duminică, 5 noiembrie, 2017 | Cuvinte-cheie: , ,

Viaţa e duelul lui Dumnezeu cu diavolul, iar câmpul de bătălie sunt eu. (Dostoievski)

Pentru ca să-i înțelepțească pe cei tineri, Dumnezeu le trimite în momentele cruciale ale vieții, povățuitori înțelepți și veghetori de cale…

Când, cu ani urmă am început portalul Moldova Ortodoxă, www.ortodox.md, Dumnezeu văzându-ne tinerețile verzi ne-a trimis un sfetnic – scriitorul și publicistul Ion Bradu, pustnicul din Dealul Schinoasei, care astăzi a ajuns la un frumos popas aniversar – 70 de ani de viață pământească.

Fratele Ion s-a alăturat echipei Moldova Ortodoxă încă din primul an de activitate și este cel care a supravegheat de la distanță, bunul mers al acestei pagini de spiritualitate ortodoxă.

Frate Ion, din numele celor ce scriu și a celor ce citesc Moldova Ortodoxă, www.ortodox.md, Vă felicităm pentru bogata şi rodnica activitate de până acum şi ne rugăm lui Dumnezeu Să Vă dăruiască sănătate şi puteri reînnoite pentru continuarea lucrării de desăvârșire lăuntrică, cale ce duce spre Cer.

Mulțumim Domnului că ne-ați apărut în drumul vieții, ca o lumânare aprinsă din ceară curată, ce arde și luminează întunericul.

La acest frumos popas aniversar, Mila, Har și Pace de la Domnul Vă dorim!

Cu deosebit respect, aleasă prețuire și dragoste întru Hristos Domnul,

pr. Mihail Bortă, redcator-șef Moldova Ortodoxă, www.ortodox.md

împreună cu echipa redacțională

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com