Header image

Seminar științifico-practic cu genericul „Tineretul între tradiție și modernitate”

13:40, vineri, 15 noiembrie, 2019 | Cuvinte-cheie: , , ,

La data de 11 noiembrie, la Centrul de Cultură și Istorie Militară, s-a desfășurat un seminar științifico-practic cu genericul „Tineretul între tradiție și modernitate”.

La acest seminar au fost prezenți studenții Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, studentele facultății de psihologie a UPSC „Ion Creangă” și desigur studenții Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova.

PC Arhim. Nicolae (Roșca), Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea și Președinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării și Organele de Drept, a fost oaspetele de onoare al evenimentului.

În cadrul seminarului, din partea fiecărei instituții s-a ales câte un reprezentant care a dezbătut o anumită temă, astfel din partea Academiei de Teologie ca reprezentant a fost ales studentul anului II, Macovei Petru, care a prezentat discursul său, întitulat „Tinerii și preocupările lor”, raportând desigur prin abordarea acestei teme și la relația dintre tineri și Biserică.

În urma discursurilor a avut loc dictuția cu întrebări-răspunsuri, la care au participat tinerii prezenți, aceștia din urmă primind și diplomă de participare.

La finalul prezentărilor din partea instituțiilor organizatoare cu un mic recital de cântare duhovnicească pentru participanți au venit membrii Corului Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Irh. Gavriil”, condus de teologul Serghei Crudu.

cu referire la: www.teologie.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com