Seri duhovnicești la biserica “Întâmpinarea Domnului” din Chișinău; invitat: Arhim. Augustin (Zaboroșciuc) - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Seri duhovnicești la biserica “Întâmpinarea Domnului” din Chișinău; invitat: Arhim. Augustin (Zaboroșciuc)

21:40, duminică, 20 noiembrie, 2016 | Cuvinte-cheie: , ,

Arhimandrit Augustin Zaboroșciuc:

Am văzut lumina zilei în anul 1978 de la nașterea lui Hristos, într-o familie simplă de credincioși din localitatea Elisaveta, municipiul Balți.

Nu m-am deosebit cu nimic de semenii și colegii mei, doar decât cu alegerea pe care am făcut-o. Tatăl meu dorea sa mă vadă militar sau colaborator al organelor de drept, mama ― medic, iar eu, percepând cu mintea de copil frumosul ce ma înconjura, doream să devin actor și să-mi dedic viața artei.

Însă Dumnezeu a binevoit altfel și m-a chemat la o slujire neînțeleasă uneori de oameni și m-a adus într-o lume total lipsită de virtualitate, unde până în prezent sunt în căutare și doresc să-mi dedic puterile și timpul FRUMOSULUI și artei, ARTEI DE A DEVENI OM …

„Cine-L omoară pe Hristos?,” este tema conferinței zilei de miercuri, 23 noiembrie 2016, ora 18.00, de la Biserica «Întâmpinarea Domnului» din incinta USM.

Invitatul acestei seri este Arhim. Augustin (Zaboroșciuc), nevoitor ai mănăstirii Curchi şi un bun prieten al Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi din Moldova.

 

Sunt invitaţi toţi doritorii!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com