Seri duhovnicești la biserica USM. Claudiu Balan a vorbit tinerilor despre importanța păstrării fecioriei până la casătorie - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Seri duhovnicești la biserica USM. Claudiu Balan a vorbit tinerilor despre importanța păstrării fecioriei până la casătorie

23:19, miercuri, 4 martie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , , , , , ,

În fiecare miercuri din Postul Mare la Biserica „Întâmpinarea Domnului” din incinta USM (str. M. Kogălniceanu, 67) se citește Canonul de Pocăință a lui Iisus Hristos, ora 18.00, după care au loc tradiționalele Seri duhovnicești.

În ziua de miercuri, 4 martie, ora 19.00, la întâlnirea cu tinerii a fost invitat – Claudiu Balan, președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor, care a vorbit despre importanța păstrării fecioriei până la casătorie.

Campania „Mii de tineri îşi păstrează fecioria până la căsătorie”, a fost lansată pe site-ul www.ortodoxiatinerilor.ro în data 6 noiembrie 2010. Scopul ei este demontarea zvonului conform căruia astăzi toţi tinerii și-ar începe viața intimă înainte de căsătorie, zvon care-i corupe să „intre în rând cu lumea”.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com