Header image

Sfânta Liturghie în Duminica a X-a după Cincizecime (a Vindecării lunaticului) la Mănăstirea Ciuflea

16:19, duminică, 16 august, 2020 | Cuvinte-cheie:

În Duminica a X-a după Cincizecime (a Vindecării lunaticului) și prima din Postul Adormirii Maicii Domnului, Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nicolae, Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea a săvârșit Sfânta Liturghie în Catedrala istorică a Mănăstirii Ciuflea.

Alături de Părintele Duhovnic au înălțat rugăciuni la altar clerul Mănăstirii, iar în curte numeroși credincioși din Capitală.

În cuvântul de învățătură rostit credincioșilor prezenți, li s-a explicat sensurile duhovnicești desprinse din pericopa evanghelică în care a fost prezentată vindecarea lunaticului, subliniindu-se valoarea rugăciunii și a credinței în dobândirea mântuirii.

La finalul Sfintei Liturghii a fost oficiat un Te Deum, după care Părintele Arhimandrit Nicolae a fost felicitat cu prilejul aniversării a 53 ani de viață.

Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea a mulțumit confraților slujitori și credincioșilor pentru felicitările primite la popas aniversar.

La rândul său, Părintele Nicolae i-a felicitat pe slujitorii Mănăstirii Ciuflea: preotul Boris Balan cu prilejul aniversării a 3 ani de slujire preoțească și diaconul Rodion Chiper – 3 ani de slujire în treapata de diacon.

Sursa: http://ciuflea.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com