Sfântul Ierarh Spiridon al Trimitundei sărbătorit la Mănăstirea Ciuflea - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Sfântul Ierarh Spiridon al Trimitundei sărbătorit la Mănăstirea Ciuflea

13:50, duminică, 25 decembrie, 2022 | Cuvinte-cheie:

PC Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Mănăstirii „Sf. M. Mc. Teodor Tiron” din Chișinău, a liturghisit de sărbătoarea pomenirii Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei, mare făcător de minuni, 25 decembrie 2022, în catedrala istorică a mănăstirii Ciuflea.

La finalul Serviciului divin a fost oficiat un Te-deum de mulţumire, după care Preacuvioșia Sa a vorbit despre viața Sfântului Spiridon, Episcopul Trimitundei. El a spus că sfântul și-a făcut un adevărat program de viață din Fericirile rostite de Mântuitorul Iisus Hristos în predica de pe munte.

Sfântul Ierarh Spiridon devine model şi nădejde pentru cei ce se roagă la el permanent pentru a primi ajutor de la Dumnezeu. Îl rugăm şi astăzi pe Sfântul Spiridon să mijlocească înaintea Bunului Dumnezeu pentru noi şi să ne fie Arhiereu al veacurilor viitoare, ca toţi să fim una, spre slava Prea Sfintei Treimi, a Tatălui, a Fiului şi a Sfântului Duh, a spus Părintele Nicolae.

Preacuvioșia Sa a felicitat pe toți enoriașii prezenți cu ocazia sărbătorii hramului casei sau a ocrotitorului ceresc, dorindu-le ani binecuvântați cu bucurii și sporire duhovnicească.

Sursa: https://ciuflea.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com