Sfântul Maslu la Capela centrului de educație moral-spirituală a grădiniței 150 din Chișinău - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Sfântul Maslu la Capela centrului de educație moral-spirituală a grădiniței 150 din Chișinău

22:18, joi, 21 martie, 2019 | Cuvinte-cheie: , , ,

Un sobor de preoți și diaconi, a oficiat miercuri, 20 martie 2019, Taina Sfântului Maslu la Capela centrului de educație moral-spirituală a grădiniței 150 din sectorul Rîșcani al Capitalei.

La rugăciunile săvârșite de către slujitorii Domnului au participat părinți împreună cu copilași, dar și creștini ce trăiesc în apropiere.

În cuvântul de învățătură ce a fost rostit de părintele paroh Ioan Cij, acesta a explicat importanța Tainei Sfântului Maslu și totodată, a evidențiat și puterea tămăduitoare a untdelemnului Sfințit.

Centrul de educație moral-spirituală activează, în cadrul grădiniței 150 de de mai bine de un an, și va cuprinde după finisarea lucrărilor de construcție: o capelă, o bibliotecă și o sală de jocuri pentru copii.

Capela ce poartă hramul în cinstea Sfântului Stelian – ocrotitorul copiilor a fost construită din donații benevole, la inițiativa părinților și cu acordul autorităților publice și binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com