Header image

Slujbă praznicală la Catedrala Mitropolitană

6:43, luni, 22 septembrie, 2014 | Cuvinte-cheie: , ,

Cu prilejul praznicului Nașterii Maicii Domnului, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, dimpreună cu slujitorii Catedralei Centrale, a săvrșit un serviciu divin festiv la care au participat nenumărați credincioși, de la mic la mare, dornici de oblăduirea și rugăciunile Preacuratei Născătoare de Dumnezeu.

Vlădica Vladimir a vorbit enoriașilor despre importanța acestei zile pentru întreaga creștinătate și despre felul în care, orice om cu dragoste de cele sfinte, trebuie să petreacă acest eveniment, manifestând cinstirea  cuvenită pentru Maica Domnului și pentru Dumnezeiescul său Fiu.

După ce Mitropolitul, preoții și enoriașii i-au dat laudă lui Dumnezeu înălțând spre Cer Rugăciunea Domnească, a fost oficiat un Te-Deum de mulțumire, prin care cei prezenți în sfântul lăcaș și-au arătat recunoștința față de Atotțiitor pentru nețărmuitele Sale binefaceri.

La finalul slujbei, creștinii au primit binecuvântările Înaltpreasfinției Sale, mergând spre casele lor cu nădejde în suflet și bucurie duhovnicească.

sursa mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com