Sofia Vicoveanca, pelerinaj în Țara Sfântă: Mă duc să-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot drumul meu în viață - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Sofia Vicoveanca, pelerinaj în Țara Sfântă: Mă duc să-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot drumul meu în viață

16:09, vineri, 23 decembrie, 2022 |

Îndrăgita artistă Sofia Vicoveanca a mers în Țara Sfântă înainte de Crăciun. Cu puțin timp înaintea plecării, ea le-a povestit jurnaliștilor că ține post și a explicat de ce merge în Țara Sfântă pentru a șaptea sau a opta oară.

Artista, în vârstă de 81 de ani, călătoreşte destul de mult, pentru diverse evenimente din ţară şi din străinătate la care este invitată.

Dar, de data aceasta artista a declarat că merge pentru suflet, nu pentru a cânta: „Cred că este pentru a șaptea sau a opta oară, dar acum mă duc aşa, pentru că simt nevoia să mă închin şi să aduc Slavă. Este o chestie a mea de suflet! Fără cântec!”

„Mă duc să Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot drumul meu în viața asta, pentru că am o poveste frumoasă, o istorie întreagă. Așa simt, să mă duc să mă închin și să mulțumesc pentru toate lucrurile din viața mea”, a mai mărturisit Sofia Vicoveanca.

Ea le-a spus jurnaliștilor și că ține tot Postul Crăciunului ca la carte:

„Ţin şi post! Sunt creştină! Sigur că ţin!”

Artista s-a aflat în Țara Sfântă în perioada 13- 17 decembrie.

De Sf. Nicolae, la invitația românilor din Suedia, Sofia Vicoveanca a cântat la Ambasada României din Regatul Suediei și la Paraclisul Centrului Episcopal din Stockholm – unde a primit și Sf. Împărtășanie de la Preasfințitul Părinte Macarie.

În vacanța de Revelion, artista și-a propus să facă o vacanță împreună cu fiul ei și cele două nepoate.

Sursa foto: BZI.ro

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Sursa: https://basilica.ro/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com