Header image

Solidar(i) cu Radu Preda

10:08, miercuri, 2 septembrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Asupra Preşedintelui IICCMER se fac presiuni mari după ce şi-a declarat dezacordul faţă de legea aşa zisă „anti-legionară”, care este de fapt o lege anti-naţională, secretată de Institutul Wiesel cu concursul cozilor noastre de topor politice.

„Legea anti-legionară este de fapt o lege pro-comunistă”, a declarat, pe bună dreptate acesta. Iar din prestaţia publică a dlui Florian s-a decelat limpede lipsa completă de simpatie pentru acest popor, pe care l-ar vrea şi dezbrăcat (la propriu) complet de Tradiţie, după ce această lege atacă principalele repere duhovniceşti şi intelectuale ale românilor dintr-o perioada absolut teribilă a istoriei noastre în context european şi mondial.


De fapt, Radu Preda deranjează pentru ca este un om inteligent și cu mare suprafață culturală, care are mereu opinii nuanțate dar pe care le susține cu argumente serioase, grele. In plus, nu face jocuri mărunte, de gașcă. Asta-l face indezirabil.

Iată că acum Zoe Petre, Dennis Deletant, Cristian Pârvulescu, Adrian Cioroianu şi William Totok se autosuspenda din Consiliului Ştiinţific al institutului şi cer schimbarea sa din funcţie, fără să aibă nicio discuţie cu Preşedintele IICCMER. Bizar este că aceştia se găsesc în consiliu la o instituţie care caută să clarifice trecutul comunist al României, deşi au un trecut care pe unii dintre ei nu-i onorează: William Totok, sinecurist post ’89, a fost chiar turnătorul la Securitate al cenaclului frecventat de scriitoarea și dizidenta Herta Muller. Cristian Pârvulescu, preşedintele Asociaţiei „Pro Democraţia”, este un membru marcant al reţelei Soros în ţară noastră. Istoricul şi penibilul om politic Adrian Cioroianu este oportunistul de serviciu, care nu ar scăpa niciun prilej că să-şi construiască soclul personal şi să profite de situaţii mocirloase. Zoe Petre şi Dennis Deletant acţionează la ordinul dat de Andrei Muraru, consilier prezidenţial şi fost director al IICCMER, omul lui Vladimir Tismăneanu. Muraru este, de fapt, cel care a organizat acest pseudo-puci de operetă.

De ce este egal cu zero acest gest al celor cinci? Pentru că activitatea lor în IICCMER este absolut NULĂ! Nu au participat la nicio şedinţă în ultimul an, nu au avut nicio contribuţie la activitatea acestuia.
S-au „autosuspendat” din ce anume, atunci?

Iulian Capsali, https://www.facebook.com/

11988622_1476450586014424_1261597688121823967_n

Contact Form Powered By : XYZScripts.com