Startul Campaniei de Paști „Un dar pentru Înviere!”: Pachete alimentare și daruri pentru 20 de bolnavi și familii aflate în dificultate - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Startul Campaniei de Paști „Un dar pentru Înviere!”: Pachete alimentare și daruri pentru 20 de bolnavi și familii aflate în dificultate

11:44, luni, 13 martie, 2023 |

„Când facem (…) milostenie să nu ne uităm numai la săracul care primeşte milostenia noastră, ci să ne gândim şi la cine este Cel Ce primeşte darul pe care-l dăm noi săracului şi a făgăduit răsplată pentru ceea ce dăm.” (Sf. Ioan Gură de Aur)

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir a fost dat startul celei de-a IV-a ediție a Campaniei de Paști pentru persoanele social-vulnerabile „Un dar pentru Înviere!”, organizată de către Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate al BOM.

Cu această ocazie, au fost oferite pachete alimentare și daruri primelor 20 de familii beneficiare în cadrul campaniei din acest an, prin intermediului tinerilor voluntari „Părintele Sofian Boghiu” de la Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți”, patronat de ÎPS Mitropolit Vladimir, instituție care își desfășoară activitatea pe teritoriul Catedralei „Înălțarea Domnului” din Capitală.

În cadrul campaniei sociale sute de familii social-dezavantajate vor beneficia de pachete cu produse alimentare și alte produse pentru necesitățile cotidiene.

Creștinii sunt îndemnați să se implice, donând produse alimentare și igienice, familiilor numeroase, copiilor orfani și nevoiași sau oamenilor bătrâni și bolnavi din țară, singuratici sau aflați în grija Bisericii și ai altor instituții sociale de stat.

Campania socială cu ocazia Sărbătorilor de Paști se va desfășura în perioada lunilor martie-aprilie 2023.

Invităm de asemenea toate parohiile, centrele și instituțiile sociale ale Mitropoliei să participe în cadrul acestei campanii, realizând fiecare, împreună cu grupul local de voluntari, acțiuni în comunitățile parohiale. Pe parcursul campaniei vor fi reflectate evenimentele desfăşurate.

Credincioșii din Capitală care vor să doneze produse alimentare neperisabile sau igienice se pot adresa la Centrul Social-Misionar al Mitropoliei de pe teritoriul Catedralei Sf. Vineri din Capitală, str. Grigore Ureche 58, sau puteți apela la numărul de telefon: 067223981.

Să aducem lumina și bucuria pascală prin darul nostru pe chipul celor mai triști ca noi!

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com