Header image

Statuia satanistă a lui Baphomet va fi amplasată în centrul oraşului Detroit din SUA

7:59, sâmbătă, 25 iulie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Templul Satanic, o organizaţie ocultă din Statele Unite, intenționează să dezvăluie o statuie uriaşă dedicată diavolului în orașul Detroit în cursul acestei luni (iulie 2015), în ciuda protestelor mai multor cetăţeni, care doresc să se renunţe la acest lucru.

Statuia de bronz a lui Baphomet, de 3 metri înălţime, are trup de om, chip de ţap şi aripi, fiind asemănătoare cu creatura la care se închinau în Evul Mediu cavalerii templieri. Ea va fi dezvăluită pe 25 iulie 2015, în Warehouse Bert din Detroit, şi cântărește o tonă.

Pe site-ul său oficial, organizaţia ocultă Templul Satanic spune că statuia “este destinată să contrasteze cu Monumentul Zece Porunci, care se află deja în Oklahoma State Capitol (…) Statuia va servi ca un far de compasiune și empatie pentru toate creaturile vii. Statuia va avea, de asemenea, un scop funcțional, ca şi scaun, pentru ca toţi oamenii de toate vârstele să stea pe poala lui Satan pentru inspirație și contemplare”.

Deși statuia a fost inițial menită să stea alături de Monumentul 10 Porunci în Oklahoma State Capitol, Curtea Supremă a decis că monumentul trebuie să fie eliminat, deoarece proprietatea guvernului nu poate fi utilizată pentru a arăta sprijinul pentru orice religie.

Acum, rămasă fără un loc de amplasament, statuia Templului Satanic e posibil să fie amplasată lângă un alt Monument al 10 Porunci din Arkansas State Capitol, conform Fox News. Sataniştii insistă cu acest lucru… ca un monument închinat lui Dumnezeu să stea lângă cel al Satanei, pentru că ar fi “o reconciliere a contrariilor”. Până atunci, este planificată dezvăluirea specială a statuii în Detroit. Dar, comunitatea a reacţionat dur, anunţând proteste masive în ziua în care statuia va fi dezvăluită.

sursa lovendal.ro

156291.b

Contact Form Powered By : XYZScripts.com