Studenții Colegiului Național de Comerț s-au alăturat Campaniei filantropice „Liturghia milosteniei!”, ajutând o familie cu 12 copii din Capitală - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Studenții Colegiului Național de Comerț s-au alăturat Campaniei filantropice „Liturghia milosteniei!”, ajutând o familie cu 12 copii din Capitală

13:01, joi, 7 noiembrie, 2019 | Cuvinte-cheie: , , ,

Un grup de tineri voluntari, studenți ai Colegiului Național de Comerț din Capitală, s-au alăturat Campaniei filantropice „Liturghia milosteniei!” inițiată cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, de către Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate.

Tinerii au adunat mai multe pachete cu haine, produse alimentare și igienice pentru a sprijini o familie numeroasă din Chișinău care are 12 copii.

Fiind coordonați de Dna Profesoară Aliona Gușavati, voluntarii au vizitat această familie, însoțiți de Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate al Mitropoliei, Dl Serghei Crudu, oferind familiei darurile pe care le-au adunat în cadrul campaniei la Colegiul Național de Comerț. Tinerii își propun să susțină în viitor cât mai multe cauze sociale.

Este îmbucurător faptul că tot mai mulți tineri se implică activ în  acțiunile de susţinere şi ajutorare a persoanelor din familii social-vulnerabile inițiate de către Biserică. Acest lucru va continua şi în perioada următoare, urmând ca și alte persoane să fie beneficiarii acestui program de oferire a articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru iarnă, cât și produse materiale și igienice.

Acțiunea donației de haine are loc în cadrul Campaniei filantropice „Liturghia milosteniei!” și face parte din activitățile sociale permanente ale Bisericii, întrucât pe parcursul întregului an, Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove, prin slujitorii și credincioșii ei sprijină mereu atât în rugăciuni, cât și în fapte pe cei cu nevoi materiale.

Prin Campania filantropică „Liturghia milosteniei!” Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate și-a propus promovarea unor activități social-filantropice existente ale Bisericii şi derularea de activități și proiecte noi, care vizează asistența socială şi duhovnicească, prin implicarea tinerei generații, contribuind astfel la dezvoltarea societății în spiritul valorilor creștin-ortodoxe, prin responsabilizarea socială față de semeni și în mod deosebit față de grupurile vulnerabile ale comunității.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com