SUA: Polițiștii cred că mama decedată i-a chemat pentru a-i ajuta copilul - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

SUA: Polițiștii cred că mama decedată i-a chemat pentru a-i ajuta copilul

15:52, miercuri, 11 martie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

O fetiţă de numai un an şi jumătate a fost găsită în viaţă, după ce a stat 14 ore în apele reci ale râului Utah. Bebeluşul era prins cu centura de siguranţă în maşina răsturnată în râu, informează BBC.  Mama fetiței a decedat imediat, totuși cei patru pilițiști care au scos automobilul din apă, sunt convinși că auzit glasul acesteia care îi chema în ajutor.

Cei patru ofițeri care au salvat fetița de 18 luni din masina scufundată, au spus că au auzit că cineva cerea disperat ajutor. Aceste strigăte veneau din interior – și acesta era un glas de femeie, scrie Daily Mail.

198863.pLa volan, se afla mama fetiţei, Lynn Groesbeck, în vârstă de 25 de ani. Se pare că Lynn a pierdut controlul maşinii, dintr-un motiv încă necunoscut, a rupt un parapet şi a plonjat sub un pod.

Supraviețuirea micuței Lili rămâne un miracol. Peste noapte, temperatura a coborât sub limita îngheţului, însă nivelul apei a rămas într-atât de scăzut încât nu a ajuns la bebeluş. Medicii spun că e un miracol că e în viaţă.

Este cutremurător. A plâns ea oare toată noaptea? – se întreabă unul dintre polițiști, Tyler Beddous, el însuși tată a doi copii. Acesta este un miracol. În ceea ce privește vocea care chema în ajutor, el nu are nici o explicație pentru cum ar fi posibil acest lucru, totuși el este absolut sigur că a auzit-o, la fel ca și ceilalți trei polițiști.

Automobilul a fost descoperit de un pescar, el a observat roțile care se vedeau din apă.  Când după apelul pescarului salvatorii au ajuns la locul accidentului și au intrat în apa rece, ei au auzit o voce de femeie, care îi chema în ajutor.

Patru dintre noi au auzit foarte clar vocea care vinea din masina„, a declarat pentru CNN unul dintre salvatori, Jared WarnerȘi pot spune cu siguranță că aceasta nu era vocea unui copil.

Mama deja era moartă, iar copilul inconștient, dar salvatorii au observat că îi tremurau pleoapele, astfel au înțeles că este încă în viață.

Este unul dintre lucrurile care nu au nici o explicație, spune Jared. Un alt ofițer de poliție, Dewitt, de asemenea, spune că a auzit acest apel Ajutor!„.

De asemenea se menționează că fetița și-a revenit surprinzator de repede, fără ca macar să se îmbolnăvească. 

traducere pentru ortodox.md

sursa pravoslavie.ru

198859.p

User-agent: Amazonbot # Amazon's user agent Disallow: /
Contact Form Powered By : XYZScripts.com