Header image

Suntem sub un atac mondial, deoarece promovăm drepturile omului

13:30, miercuri, 10 iulie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , , , , , ,

Pentru apărarea familiei și a drepturilor acesteia, în data de 4 iulie 2013, Deputatul italian Luca Volonte, Președinte al grupului PPE din Parlamentul Europei,  a avut o inerveție la Institutul Democrațieie și Cooperării de la Paris. În cele de mai jos vă punem la dispoziție discursul său:

”Aceste valori nenegociabile, descrise de întregul magisteriu creștin, sunt stâlpii pe care se bazează toate Declarațiile, Convențiile și Acordurile drepturilor omului ce sunt recunoscute la nivel internațional. În consecință, a promova aceste valori ale noastre înseamnă în același timp a promova drepturile omului, și vice-versa. Punctul acesta de vedere este fundamental, astăzi mai mult decât oricând, într-o lume în care acțiunile noastre împotriva a ceea ce numim ” politiquement correct” și împotriva ultimei mode, ne fac susceptibili de a fi calificați drept ”creștini periculoși”, ”homofobi” sau ”teroriști”.

Toată lumea este de acord, în fiecare zi și în orice context, că în locul stelei lui David pe care cândva Evreii erau obligați să o poarte în timpul totalitarismului nazist, creștinii și necreștinii  de astăzi sunt însemnați cu fierul înroșit prin afirmații plictisitore și de neșters.

De exemplu, în Franța în urmă cu câteva zile, luni 21 iunie, în Saint Cyr au Mont d`Or, la ordinul Ministrului de Interne Manuel Valls, toți credincioșii ce ieșeau din biserică au fost supuși unui control de identitate, iar parohul a fost dus la comisariatul de poliție, pentru a se  împiedeca eventuale incidente din timpul ceremoniei la care asista acel ministru.

Ne aflăm sub un atac –  sub un atac mondial deoarece promovăm drepturile omului. Iată problema noastră – dar iată forța și oportunitatea noastră!

[…] Noilor barbari, în mod eficient, Duma Rusă a răspuns strălucitor prin legile sale împotriva propagandei LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender), legi ce vor proteja rădăcinile morale ale poporului și care  vor împiedeca de asemenea eventuale daune în viitor. Le mulțumim pentru acest frumos semn de democrație! Precum în epoca invaziilor barbare ce s-au abătut asupra Romei, suntem și noi astăzi confruntați cu grupări și  lobby-uri insațiabile. Aceștia cer pe nesăturate drepturi ce sunt în contradicție cu drepturile omului. Aceste drepturi sunt insațiabile prin definiție, derivând dintr-o ideologie clară ce se fondează pe teorii ale secolului XX (de la Malthus la eugenism, de la constructivism și de-constructivism la feminismul violent) care se rezumă astăzi în ”teorii ale genului” sau în cele ale eugenismului și eutanasiei.

Lobby-urile gay, lobby-urile pro-avort și lobby-urile eugenismului și ale eutanasiei (Marie Stopes) lucrează împreună. Împreună au un singur țel, acela de a reduce umanitatea și popoarele sale la o nouă formă de sclavagism. A promova familia, natalitatea și stabilitatea căsătoriei este o luptă coerentă cu valorile noastre, o provocare pentru societatea natural și în cele din urmă pentru drepturile internaționale. Este o luptă pentru reafirmarea ecologiei umane împotriva noilor forme de sclavagism.

Este evident că cel care cere și obține căsătoria gay va cere după aceea să adopte, va cere PMA (procreere medical asistată) și scăderea vârstei de consimțământ pentru a permite pedofilia, poligamia și un sistem educațional ce va favoriza apariția unor noi generații de homosexuali. […]

Sursa www.e-communio.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com